Båtplatser på piren.

Under våren pågår borttagning av piren samt muddringsarbeten i hamnen. Båtplatserna på piren kommer att ersättas med en ny betongbrygga med båtplatser på båda sidor av bryggan.

Bryggan är beställd och planerad att sättas ut senast 20 maj, sedan skall bommar och övrigt på plats.  För att allt skall fungera krävs att islossning, transporter, mobilkran mm går som planerat. Vi får bereda oss på att platserna på nya bryggan är klara något senare än övriga platser. Om du måste ha en båtplats före bryggan är klar får vi lösa det genom att försöka låna en plats tills bryggan blir klar. Grannen eller någon annan bekant kanske inte sjösätter tidigt. Om du inte lyckas hitta en tillfällig plats, hör av dig till hamnansvarige Per-Agne.

Vi kommer att behöva hjälp med att iordningsställa nya bryggan, om du har möjlighet att hjälpa till, hör av dig.

Tore Sandström

Ordf

070-304 82 45

Rulla till toppen